Víza na Nový Zéland

Přehled víz na Nový Zéland

  • Working Holiday víza

Chceš cestovat a přitom si přivydělat na pokrytí Tvých cestovních nákladů? Můžeš využít jedinečného pracovního povolení Working Holiday, dohody mezi Novým Zélandem a Českou republikou. Na základě povolení můžeš na Novém Zélandu až rok pracovat, cestovat a 6 měsíců studovat. Informace o podmínkách a výhodách Working Holiday víza na Novém Zélandu.

  • Studentské vízum

Rozhodl ses odjet na NZ za studiem? Studijní víza jsou vhodná pro zájemce o studium na Novém Zélandu, které je delší než 3 měsíce. Opravňuje žadatele vstoupit do země za účelem studia a krátkodobě na Novém Zélandu žít a studovat. Informace k získání studijních víz.

  • Pracovní vízum

Pracovní vízum umožňuje občanům ČR pracovat na Novém Zélandu, pokud do země nevycestovali na Working Holiday vízum. Získat čistě pracovní vízum je trošku obtížné, avšak existuje několik způsobů, jak si o něj zažádat. Nejsnazší cesta je, pokud Ti novozélandský zaměstnavatel nabídne pracovní místo. Více informací o způsobech získání pracovního povolení na Novém Zélandu.

  • Turistické vízum

Česká a Slovenská republika má s NZ bezvízový styk na návštěvu do 3 měsíců. Povolení ke vstupu na ostrov je uděleno do cestovního pasu až na hranicích při pohovoru s imigračním úředníkem. Pokud budeš chtít na ostrově zůstat po dobu delší než 90 dnů, musíš si na místě zažádat o turistické vízum. Více informací o turistických vízech.

Víza na Nový Zéland

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace