Jak začít pracovat na Novém Zélandu?

Začínám pracovat na Novém Zélandu

Pokud chceš na Novém Zélandu pracovat, musíš vzít v úvahu, která víza se pro účely Tvé cesty nejlépe hodí. Nový Zéland nabízí několik druhů pracovních víz, některá jsou určená ke krátkodobým pobytům v délce 1 roku až 3 let, jiná se nazývají permanentní víza a vedou k získání trvalého pobytu na Novém Zélandu. Naprostou většinu pracovníků z Čech zajímají dočasná pracovní víza.

Dočasná pracovní povolení na 1 - 3 roky

sezónní práce na Novém Zélandu

Working Holiday vízum

Pokud splňuješ podmínky (zejména věk 18 - 30 let), můžeš si zažádat o Working Holiday vízum na Nový Zéland. Díky této jedinečné dohodě mezi našimi zeměmi, můžeš na Novém Zélandu po dobu 1 roku pracovat a v rámci tohoto roku také až 3 měsíce studovat. Využij tuto jedinečnou nabídku a možnost přivydělat si na roční prázdniny na tomto skvělém ostrově. Pro více informací klikni na Working Holiday na Nový Zéland.

Essential Skills pracovní vízum

Máš již pracovní nabídku? Pak pro Tebe bude vízum Essential Skills (nepostradatelné schopnosti) tou správnou volbou. Toto vízum má pomoct novozélandským zaměstnavatelům najít zkušené pracovníky, jak rychle to jen je možné, v případě, že nemohou sehnat zaměstnance z Nového Zélandu. Pro více inforamcí klikni na Essential Skills vízum na Nový Zéland.

Studium na Novém Zélandě s pracovním povolením 

Studenti mají nárok legálně pracovat 20 hodin týdně za předpokladu, že studují na Novém Zélandu alespoň 14 týdnů. Po skončení kurzu získají studenti jeden extra měsíc víza navíc, kdy mohou cestovat nebo pracovat. Studenti zapsaní na kurz delší, než jeden rok, také mohou pracovat neomezeně během prázdnin. Pro více inforamcí klikni na práce při studiu na Novém Zélandu.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace