Working Holiday vízum na Nový Zéland

Co je to Working Holiday víum?

Working Holiday vízum představuje jedinečnou příležitost, která umožňuje občanům ČR cestovat, poznávat krásy přírody, kulturu a také si na svoje cestování přivydělat. Hlavním účelem Tvé cesty by mělo být poznávání Nového Zélandu. V rámci snížení nákladů na cestu Ti Working Holiday vízum dovoluje neomezeně pracovat. Platnost povolení je tedy zpravidla 1 rok a můžeš na něj neomezeně cestovat, pracovat a až 6 měsíců studovat. 

Working Holiday vízum na NZ můžeš získat jen jednou. Vízum je platné 12 měsíců od prvního vstupu na Nový Zéland (můžeš vstupovat neomezeně), avšak 1. vstup do země musí být do 12 měsíců od udělení Working Holiday víza ambasádou.

Dohoda mezi Českou republikou a Novým Zélandem o usnadňování dočasných pracovních pobytů pro mladé lidi byla uzavřena v roce 2005. Tato dohoda umožňuje bezdětným lidem ve věku 18 - 35 let včetně, vycestovat na Nový Zéland na dobu jednoho roku. Češi cestující na Nový Zéland pak v rámci programu obdrží víza, na jejichž základě jim novozélandské úřady při příjezdu na ostrovy udělí pracovní povolení.

!! AKTUÁLNĚ !! Kvóta 1200 víz pro rok 2017 se bude otevírat 2.3. v 10:00 novozélandského času (1. 3. 22:00 SEČ).

O Working Holiday víza se žádá on-line přímo na stránkách novozélandského imigračního úřadu.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace