Turistické vízum na Nový Zéland

Turistické vízum/Bezvízový styk do 90 dnů pobytu

Pokud se chystáš na Nový Zéland a Tvůj pobyt nepřesáhne dobu 3 měsíců (přesněji 90 dnů), nebudeš žádné vízum potřebovat. Občanům České a Slovenské republiky bude povolení ke vstupu na Nový Zéland uděleno přímo imigračním úředníkem do Tvého cestovního pasu na hranicích při pasové kontrole.

Plánuješ-li na Novém Zélandu pobýt déle, budeš potřebovat turistické vízum, které je určeno pro turistické nebo studijní pobyty delší než tři měsíce.

Připravili jsme pro Tebe seznam doporučení, která Ti pomohou zajistit bezproblémový a rychlý vstup na ostrov v rámci turistického víza. 

Pobyt na Novém Zélandu si můžeš také prodloužit. Zjisti jak na to.

cestovní vízum na Nový Zéland

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace